Oldal kiválasztása

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérlek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és általános szerződésnek minősül, amely nem egyedi, nem iktatjuk, a későbbiekben csak ezen elérhetőségen kereshető vissza, tekinthető meg.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken van lehetőség.

A www.12tanosveny.hu valamint a www.tanulastrener.hu weboldal használatával, az oldalon történő regisztrációval, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadod a weboldal általános szerződési feltételeit, felhasználási irányelveit, és adatkezelési elveit.

E nyilatkozat tartalma:

  • Üzemeltetői adatok

  • Megrendelhető termékek, szolgáltatások

  • Felhasználási feltételek

  • Rendelési információk

  • A megrendelések feldolgozása

  • Rendelés menete

  • Garancia

  • Elállás joga

  • Jogi és adatkezelési nyilatkozat

 Üzemeltetői adatok :

– Papp Zoltán E.V.
– Adószám: 68165707-1-33
– Nyilvántartási szám: 51333494
– Cím: 2040 Budaörs, Száva köz 7.
– Számlaszám: MagNet Bank  16200106-11605025
– Tevékenységek: 855101, 855901, 900301,
– Elektronikus elérhetőség: info(@)12tanosveny.hu
– A kapcsolattartó: Papp Zoltán
– Adatkezelés nyilvántartási szám:
– Szerződés nyelve: Magyar 

Weboldalunkon közvetlen kereskedelmi tevékenységet nem végzünk, csak az általunk készített és gyártott anyagok megrendelésére, valamint a képzési szolgáltatások megrendelésére biztosítunk internetes lehetőséget – az oldal katalógus áruházként és információs rendszerként működik.

Megrendelhető termékek, szolgáltatások:

A weboldalakon tanulásmódszertannal, és ahhoz kapcsolódó módszerek és technikák elsajátításával kapcsolatos információk, tanfolyamok, saját gyártású írott és hanganyagok érhetők el, illetve rendelhetők meg.

A tartalmak bizonyos részei regisztrációhoz kötöttek, ám teljesen ingyenesen hozzáférhetők.

A fizetős termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és ahol az szükséges, minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási- és szállítási költség nem kerül felszámításra.

A termékek átvételére van közvetlen és közvetett mód.

Amennyiben termékeinket házhoz szállítással, közvetett módon szeretnéd elérni, arra a mindenkori csomagszállítási díj kerül felszámításra– tehát ennek a különdíja a termék vételárán felül fizetendő.

A megjelenített termékek on-line és direkt módon is meg rendelhetőek. Az átvétel módja házhoz szállított küldeményként vagy előre meghatározott helyen és időpontban személyesen történhet meg. A szolgáltatások, előre egyeztetett időpontban és helyszínen vehetők igénybe. 

Felhasználási feltételek

 A www.12tanosveny.hu és www.tanulastrener.hu

honlapon található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, könyvek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Papp Zoltán, mint jogtulajdonos rendelkezik.

A tartalom magánszemély számára saját célra szabadon felhasználható.

Minden egyéb vállalkozás, gazdálkodó szervezet számára a felhasználáshoz Papp Zoltán kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti fel a jogsértő.

A díjfizetés mértéke: 13 000 Ft/nap+Áfa

Ismételten: a saját célú felhasználás az oktató anyagokra, tanulmányokra, tippekre, ötletekre nem érvényes.

Az egyes referenciaként bemutatott munkák, szövegrészek, egyéb részletek szerzői jog oltalma alatt állnak, azok másolása, részleteiben vagy egészében történő egyértelmű felhasználása tilos.

Ezen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén Papp Zoltán az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A jogulajdonos (Papp Zoltán), nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  – ezek nem Papp Zoltán jogkörébe tartoznak – jogi előírásokat. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

A www.12tanosveny.hu és a www.tanulastrener.hu

oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg az oldalakat!

1. A felhasználó elfogadja, hogy az elérhető tanulmányokról, írásokról, könyvekről, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít sem elektronikus, sem bármilyen fotó- vagy nyomtatástechnikával, sem videotechnikával készült másolatokat.

2. Tudomásul veszi, hogy az anyagokat saját felhasználásra önként megvásárolja, így az anyagok tartalmával kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik. 

3. Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben – sem jelöli meg kéretlen levélként. 

4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. Ezen törlés sikertelensége estén (kifejezetten, de nem kizárólag, technikai hiba esetén) a felhasználó e-mail-ben kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

Rendelési információk:

A vásárlás regisztrációhoz nem kötött. A megrendelés leadása az adott termékek értékesítési célú weboldalán található elektronikusmegrendelő lap kitöltésével történik.

A megrendelő lap kitöltése szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollévők között kötött szerződések jogkörét érinti, és az 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A megrendelések leadására minden nap 0-24-ig van lehetőség.

A megrendeléskor leadott adatok védelmét az adatvédelmi irányelveknél tárgyaljuk.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08-18 óráig.

Az ezen kívül eső időkben érkező megrendelések a beérkezést követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő: a termékek vételárának beérkezésétől számított 3-7 munkanapon belül. Kivételt képez ezalól, az un. “Early Bird” előrendelés, ahol a kedvezményes vételár beérkezési időpontja rendezi sorba a vásárlókat. Ezt követően a teljesítés – ebben a sorrendben – az anyagok, könyvek elkészülte után történik.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szolgálnak.

Papp Zoltán fenntartja a jogot a tartalmak, külső megjelenés külön értesítés nélküli megváltoztatására.

Papp Zoltán fenntartja a jogot a beérkezett megrendelések visszautasítására, ideértve kifejezetten, de nem kizárólag a versenytársak megrendeléseit.

Rendelés menete:

1. A megrendelés az egyes termékek, szolgáltatások értékesítő oldalán található rendelési form kitöltésével kezdődik

2. töltsd ki a szükséges adatokat – ügyelj a PONTOS adatokra ideértve a számlázási, szállítási, valamint a kapcsolati adatokat – hibás adatok esetén a megrendelés érvénytelen

3. kattints a megrendelés feliratú gombra.

4. Minden esetben kell kapnod egy visszaigazoló e-mail-t – ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézd meg a levelező fiókod SPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találod a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adtál meg a rendelésnél, ez esetben keress minket az info(@)12tanosveny.hu e-mail címen.

5. A visszaigazolás után kapni fogsz tőlünk egy díjbekérő számlát E-MAIL-ben (hibás adatok esetén ezt nem tudjuk elküldeni), amely alapján az ellenérték kifizetését el tudod indítani – ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézd meg a levelező fiókod SPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találod a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adtál meg a rendelésnél, ez esetben keress minket az info(@)12tanosveny.hu e-mail címen.

6. Jelenleg csak 8 napos banki átutalással fizetheted ki rendelésed ellenértékét. A feltüntetett fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.

7. A számlát a csomagodban találod. Letölthető anyag esetén az utalás beérkezése UTÁN 3 munkanapon belül postázzuk az általad megadott postázási címre.

Garancia:

Papp Zoltán minden termékére 12 hónap elégedettségi garanciát vállal. Ha a termék nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, akkor a termék teljes vételára visszautalásra kerül.

Egyes esetekben Papp Zoltán kérheti a termék visszaküldését – függetlenül annak használtsági fokától. Ez esetben a termék visszapostázási költsége a megrendelőt terheli.

A garanciális visszatérítés NEM tartalmazza a rendeléskor külön igényelt utánvétes kiszállítás díját.

Az egyéb szolgáltatások garanciájáról a felek külön szerződésben állapodnak meg.

A megrendelő a garanciális igényét az info(@)12tanosveny.hu e-mail címen jelezheti.

Elállás joga:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Papp Zoltán a termék visszaérkezését követően a kormányrendeletnek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát, ha azt a vevő addigra megfizette.

Elállási/Felmondási jog

14 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, jogosult vagy 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le.

Ha elállási/felmondási jogoddal élni kívánsz, elállási/felmondási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat köteles  vagy eljuttatni postán az Papp Zoltán EV. 2040 Budaörs Száva köz 7 címre, VAGY elektronikus úton, az info[@]12tanosveny.hu e-mail címre.

Ebből a célból felhasználhatod a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Határidőben gyakorlod az elállási/felmondási jogodat, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldöd elállási/felmondási nyilatkozatodat.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha elállsz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatodnak kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választottál.)

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulásodat adod; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag téged semmilyen többletköltség nem terhel.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Te nem igazoltad, hogy azt visszaküldted (HA a termék visszaküldésére van lehetőség): a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ha kérted, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén köteles vagy megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az általad nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza)

Címzett: Papp Zoltán EV. 2040 Budaörs Száva köz 7

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

A törvény további részleteinek megtekintése itt.

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, a megadott elérhetőségeink valamelyikén megteheted.

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Az oldal használata során Papp Zoltán EV. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

A www.12tanosveny.hu valamint www.tanulastrener.hu  honlap, illetve az azokat működtető Papp Zoltán EV. (adatkezelő) a honlapon nyújtott bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz köti.

A regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az adatkezelő a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A regisztráció során a www.tanulastrener.hu honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük:

– név (vezeték,keresztnév)

– email cím

A regisztráció bármikor megszüntethető a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható leiratkozási linkre kattintva.

A regisztráció során megadott adatok módosítása a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható adatmódosítás linkre kattintva végezhető el.

A felhasználó az info(@)12tanosveny.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet felvilágosítást a személyes adatairól, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról.

Sütik használata

A honlap regisztráció nélküli és regisztrált tagként való használata során az alábbi, konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre, statisztikai célokból:

– látogató IP címe

– látogatás kezdete (letöltött oldalanként is)

– látogatás vége (letöltött oldalanként is)

– a használt böngésző típusa

– az érkezés külső kiindulási pontja (kereső, levelező rendszer, honlap)

A blogon való hozzászólás során az alábbi technikai információk is rögzítésre kerülnek:

– ideiglenes felhasználói név

– kapcsolati e-mail cím

– hozzászólás időpontja

Egyes szolgáltatások igénybevételéhez cookie-k engedélyezése is szükségessé válhat. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Előfordulhat azonban, hogy a cookie-k tiltása esetén a weboldal bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

– hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre

– saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése

– értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása

– évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos – ingyenes, és olykor fizetős – termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, ajánlása

Az weboldal oldalain leadott megrendelés adatai a rendelés leadása során magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra..

Adataid törlését, módosítását az info(@)12tanosveny.hu e-mail címen kérheted írásban.

Az adatkezelő kizárólag olyan személyeknek engedélyez hozzáférést a kezelt adatokhoz, amely személyek szerződéses jogviszony keretében végzett tevékenysége az adatkezelés céljának megvalósításához közvetlenül szükséges.

Az adatkezelő az alábbi adatfeldolgozókat vonja be az egyes részfeladatokba:

– online marketing szoftver üzemeltetője

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.